У ХНЕУ ім. Семена Кузнеця провели осінню франкомовну школу для школярів зі всієї України

На осінніх шкільних канікулах з 28-31 жовтня, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця за підтримки Університетської агенції франкомовних країн (Agence universitaire de la Francophonie (AUF)) провів «Осінню франкомовну школу», у який взяли участь школярі 9-11 класів зі всієї України. Під час «Осінньої франкомовної школи» учні мали можливість:

•подивитись спеціально створені економічні мультфільми французькою мовою(https://mon.gov.ua/ua/news/u-hneu-prezentuvali-seriyu-francuzkomovnih-mu...). Надалі мультфільми доступні для перегляду усім, хто вивчає французьку мову та економіку на каналі ХНЕУ ім. Семена Кузнецяhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLuGXeWJUM9xLtAh9Nn8euXMH-a05WwTOW

•Прогулятись містом та послухати історичну екскурсію французькою мовою.

•Відвідати майстер класи з вивчення французької мови та розвитку комунікативних навичок.

•Відвідати місто професій «Франсильванію» де на свій вибір, опанувати професію, яка їм подобається. В рамках проведення ріку французької мови в Україні ХНЕУ ім. Семена Кузнеця проводить серію заходів, що сприяють популяризації вивчення французької мови, а також має ряд програм подвійних дипломів з французькими університетами Ліон-2 ім. братів Люмьер та Університетом Монпельє (Франція), реалізується ряд проектів мобільності студентів в рамках грантів, викладачі з французьких університетів викладають у ХНЕУ ім. С. Кузнеця та ведуться спільні дослідження.

Кiлькiсть переглядiв: 59