Безпечні весняні канікули

Канікули – найулюбленіший період для усіх школярів Холодногірського району. Усі діти очікують на цьому тижні гарного відпочинку від уроків та домашніх завдань, щоб погратися на подвір’ї з друзями, зайнятися своєю улюбленою справою, відвідати родичів.

Напередодні шкільних канікул в закладах загальної середньої освіти району було проведено не тільки профілактичні заходи з безпеки життєдіяльності учнів, різних видів надзвичайних ситуацій, запобігання та попередження дитячого травматизму, а й відбувся масштабний виставковий конкурс лепбуків та нетворкінгів «Безпечні весняні канікули», ініційований департаментом безпеки та здорового способу життя Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування «Однодумці».

«Однодумці» творчо і відповідально підішли до участі у конкурсі, охоче поділившись своїми знаннями з безпеки життєдіяльності під час весняних канікул, та представили яскраві, оригінальні та тематично наповнені роботи, які допоможуть нам уникнути надзвичайних ситуацій в повсякденному житті.

Найкращі авторські лепбуки, комікси, нетворкінги, вікторини та квести увійдуть у спеціальний випуск електронної газети «Велика перерва», що є провідним органом Асоціації ДЮГО, та будуть розміщені на сайтах закладів освіти як нагадування про те, що відпочивати можна з користю та ніколи не забувати правила безпечної поведінки.

Вітаємо всіх здобувачів освіти з настанням довгоочікуваних канікул! Бажаємо гарно провести цей час, освіжити свої думки і вдосконалити свої ідеї, але не забувайте про свою безпеку! Бережіть себе!

«Дивись наші комікси, лепбуки – це безпечних канікул запорука!».

/Files/images/290320233.jpg /Files/images/29032023333.jpg /Files/images/2903202333333.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 48