02.12.2011 на базі дошкільного навчального закладу № 62 відбулося засідання районного методичного об’єднання для вихователів молодших груп на тему «Інноваційні технології розвитку мовленнєвої компетентності дітей молодшого дошкільного віку».

Під час семінару керівником МО – Кривоніс М.Л., була надана система інтерактивних ігор («Дерево завдань», мікрофон тощо) з розвитку комунікативних здібностей дітей та інтерактивні ігри, які можна використовувати під час розгляду картин.

/Files/images/novini/2.jpg

Практичний психолог ДНЗ № 62 – Ганяк Н.О., ознайомила присутніх з психологічними особливостями формування творчої та креативної особистості дитини, надала конкретні рекомендації щодо організації роботи з даного напряму.

/Files/images/novini/13.jpg

З метою обміну досвіду було переглянуто інтегроване заняття з пріоритетом вирішення мовленнєвих завдань «Подорож до Колобка», під час якого діти, мандруючи стежинками казок, вчились спілкуватись, грали та танцювали.

Також було проведене тестування педагогів на тему «Чи знаю я Базову програму», проведені інтерактивні ігри з педагогами, метою яких було підвищити фахову компетентність педагогів, надати їм можливість для закріплення своїх практичних навичок при роботі з дітьми.

Кiлькiсть переглядiв: 249