Районна серпнева конференція

30 серпня 2012 року на базі актової зали Харківської гімназії № 152 відбулася конференція педагогічних працівників Ленінського району.

В роботі конференції прийняли участь голова Адміністрації Ленінського району Харківської міської ради Наконечний В.В., народний депутат України Фельдман О.Б., довірена особа народного депутата Стронова О.В., заступник голови адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Ісаєва Г.О., керівники та працівники управління освіти та навчальних закладів району.

Голова адміністрації та народний депутат привітали учасників конференції і провели церемонію нагородження кращих вчителів та педагогічні колективи почесними грамотами та цінними подарунками.

З доповіддю «Про підсумки розвитку освіти Ленінського району в 2011/2012 навчальному році та завдання на 2012/2013 навчальний рік» виступила начальник управління освіти Євтушенко В.О.

З підсумками роботи конференції прийнята резолюція, яка була підтримана всіма учасниками.

/Files/images/Конференція прес-пеліз (6).JPG/Files/images/Конференція прес-пеліз (5).JPG/Files/images/Конференція прес-пеліз (4).JPG/Files/images/Конференція прес-пеліз (3).JPG/Files/images/Конференція прес-пеліз (2).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 150