Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"Постанова КМУ від 28.07.2021 № 786 "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 17.11.2020 № 347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти"Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)"Спільний наказ Міністерства охорони здоров'я та Міністерства освіти і науки України від 15.08.2006 № 620/563 "Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах"Спільний наказ Міністерства охорони здоров'я та Міністерства освіти і науки України від 17.04.2006 № 298/227 ''Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах'' (iз змінами, внесеними згідно з наказом № 202/165 від 26.02.2013)Рішення Виконавчого комітету Харківської міської ради від 24.11.2021 № 928 "Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м. Харкова у 2022 році"Наказ Управління освіти від 30.12.2021 № 143 "Про організацію харчування учнів і вихованців закладів освіти району у 2022 році" Кiлькiсть переглядiв: 1407 Версія для друку