Звітно-виборча конференція Асоціації дитячо-юнацьких організацій учнівського самоврядування «Однодумці» Холодногірського району

13 грудня 2022 року, в режимі онлайн, відбулася довго очікувана звітно-виборча конференція Асоціації дитячо-юнацьких організацій учнівського самоврядування «Однодумці» Холодногірського району.

Виклики часу, що постійно заважали її проведенню, були більш не в змозі чинити перепони, бо молоде завзяття лідерів, їх рішучість та енергія зробили, здавалось, неможливе! І з усіх кінців світу зібрались кандидати на посаду Голови Координаційної ради Асоціації ДЮГО, щоб позиціонувати свої передвиборчі платформи та плани, гаряче відстоювати в дебатах певні позиції щодо векторів діяльності учнівського самоврядування «Однодумці» у 2022/ 2023 навчальному році.

Зі словами привітання звернулась до учасників онлайн- конференції керівник Управління освіти адміністрації Холодногірського району Л.В.Луценко. Людмила Вікторівна виказала сподівання, що ініціативність, завзятість, впевненість молодих активістів учнівського самоврядування будуть слугувати подальшому розвитку улюбленого району, а лідерські якості допоможуть тримати планку досягнень, яку здобув попередній склад Асоціації «Однодумці».

Підводила підсумок роботи за рік Далія Абу Анзех, яка розповіла про досвід роботи Асоціації протягом минулого року, про успішні проєкти, здобуті перемоги й труднощі, які члени Асоціації здолали спільними зусиллями разом зі своїми наставниками - координаторами Асоціації.

Цього року на посаду Голови Асоціації ДЮГО претендувало 11 кандидатів. Кожен з них представив найцікавішу програму та найзахоплюючий проєкт, у всіх був свій неповторний погляд на розвиток районного учнівського самоврядування далі, але головнішим було те, що об’єднувало кандидатів – це прагнення бути патріотами нашого незламного міста, нашої країни та робити все, щоб зберегти й примножити традиції, набутки – все те, що й називається українськими цінностями. Вибирати за кого віддавати голос учасникам конференції було не просто, адже всі кандидати були гідні очолювати Асоціацію ДЮГО учнівського самоврядування «Однодумці». З перевагою у один голос Головою Асоціації стала учениця 9-го класу Харківської гімназії № 13 Олена Чередниченко, саме їй виказала довіру більша частина зібрання. А після гострих дебатів було визначено двох заступників новообраної Голови. Ними стали теж дев’ятикласники - учні ЗЗСО №№ 69 та 152 - Михайло Кеда і Роман Овдієнко.

Поздоровляючи новообраних лідерів Асоціації ДЮГО учнівського самоврядування «Однодумці», завідувачка Центру освітніх технологій Управління освіти Лариса Іванівна Решетнікова побажала їм плідної роботи, не зважаючи складні умови, що навпаки, повинні активізувати всіх на досягнення й перемоги. А перемоги були і будуть, бо ми – холодногірці, де б зараз не перебували!

/Files/images/1555.png /Files/images/15333.png /Files/images/15444.png

Кiлькiсть переглядiв: 111