Повернутися до звичайного режиму

Дружини юних рятувальників

В Холодногірському районі поширюють свою діяльність дружини юних рятувальників – пожежних, що значно активізувалися після підписання Меморандуму про взаємодію з районним відділом запобігання надзвичайним ситуаціям ХМТГ ГУ ДСНС України в Харківської області, де передбачено активну підтримку існуючих команд, проведення разом з ними інформаційно-роз’яснювальної роботи, майстер – класів, участь у тематичних вечірках, стендап-виступах, челенджах на протипожежну та рятувальну тематику, влаштування пікніків, хотдог-паті, барбекю-фестів, конкурсів та багато чого іншого.

Одним із суттєвих заходів, що підтверджують тісну взаємодію зі професіоналами, став І ( районний) етап обласного Конкурсу ДЮРП, в якому взяли участь всі 11 шкільних дружин юних рятувальників- пожежних, які представили журі відеоролики «Візиток» та фото плакатів соціальної реклами «Герої без зброї».

За результатами випробувань кращими командами юних рятувальників- пожежних стали ДЮРП «Готовність 101» Харківського ліцею №13 та «Форсаж» Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 126, які у віртуальному «баттлі» за звання найкращих юних рятівників, показали ґрунтовні знання та впевнену готовність інформувати, допомагати, а значить - захищати. Саме вони отримали право представляти Холодногірський район в обласному етапі Конкурсу.

В умовах війни та загроз, які виникають перед усіма харків’янами, в тому числі і дітьми, такий досвід і знання є вкрай важливими і потрібними!

Проведений Конкурс ДЮРП – гучний призов і яскравий тому приклад!

/Files/images/140420233333.jpg /Files/images/140420233.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 63