Зі святом Великодня

Великдень - це найбільше християнське свято у світовій історії. Світле Христове Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях. Саме так розуміють холодногірці високу місію пасхальних заходів, до яких долучились напередодні свята, взявши активну участь у благодійній акції «Від серця до серця», ініційованій Головою адміністрації району Неллі Цибульник.

Акція мала на меті віддячити героям – захисникам за мужність, додати їм святкового настрою, підготувавши для наших військових пасхальні подарунки. Ці чудові гостинці стали проявом шани і поваги українським бійцям від усіх холодногірців.

Окрім 700 пасочок, 3700 тістечок, смаколиків, діти передали бійцям малюнки, обереги, святкові листівки та поробки, теплі побажання, пісенні поздоровлення та зворушливі відеопривітання з Великоднем.

Прийдешнє велике свято об’єднало весь район! У закладах освіти Холодногірського були проведені різноманітні заходи: майстер-класи і воркшопи з виготовлення писанок у різних техніках, літературні, художні, інформаційні години народних традицій, віртуальні виставки писанок та великодніх атрибутів, конкурси віршів, легенд та розучування тематичних пісень.

Великдень - особливо шановане й символічне свято, що уособлює собою Воскресіння Господнє як велику перемогу добра над злом, віри над зневірою, надії над відчаєм. Тож нехай у наших серцях завжди живуть милосердя і душевна рівновага, разом з побажанням миру і потужної Божої підтримки у всіх добрих справах. Зі святом!

/Files/images/16042023.jpg /Files/images/160420233.jpg /Files/images/1604202333.jpg /Files/images/180420233.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 60