Повернутися до звичайного режиму

Поділися своїми мріями

Школярі 2-11 класів закладів загальної середньої освіти Холодногірського району взяли участь у міській акції "Поділися своїми мріями ", ініційованій напередодні Міжнародного дня захисту дітей мером міста Ігорем Тереховим.

З великим задоволенням відгукнулись учні на таку пропозицію: написати листа самому Харківському міському голові, який з 24 лютого 2022 року став для них, де б вони не перебували, найважливішою людиною, турботливою й щиросердною, захисником рідного міста.

І, зібравшись з думками, понад 150 маленьких холодногірців поділилися з Ігорем Олександровичем найзаповітнішим. Листи приносили до шкіл, надсилали поштою із Шотландії, Німеччини, Канади, Чехії, Польщі, передавали потягами й автобусами...Але, звідки б не надходили ці аркуші паперу, написані під лінійку дитячою рукою, з малюнками, патріотичними оберегами, зробленими власноруч, віршами чи двомірними штрих-кодами (були й такі!), у кожному - своя драматична історія про війну, її жахи й нестерпне бажання миру!Діти не просили солодощів, розваг чи чогось особисто для себе. За ці майже півтора року вони стрімко подорослішали. І тому їхні пропозиції, зауваження, прохання та мрії були про найкраще місто на Землі, його розквіт, розвиток і мирне майбутнє. Здобувачі освіти Холодногірського району розмірковують державно й масштабно, бо хочуть не тільки бачити Харків східним форпостом України, бездоганним у плані безпеки, екології, квітучим та гармонійним, а й допомогти нашому мерові зробити його таким!

/Files/images/01062023.jpeg /Files/images/010620233.jpeg /Files/images/01062023333.jpeg /Files/images/010620233333.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 62