Вітаємо переможців міського конкурсу на кращий дистанційний курс!

Освітяни Холодногірського району знову переконливо довели, що вміють не тільки якісно готувати учнів до різноманітних турнірів, олімпіад і захистів, а й самі впевнено перемагають під час топових професійних змагань!

У щорічному міському конкурсі на кращий дистанційний курс серед вчителів загальної середньої освіти м. Харкова, другий етап якого відбувся в листопаді 2023 року, у вчителів району – одразу три перемоги!

Серед найкращих – учитель фізичної культури ХЛ №18 М.І. Соколова (номінація «Фізична культура»), яка створила дистанційний курс для учнів 6 класу в модулі «Бадмінтон», вдало адаптувавши уроки до вимог і обставин сьогодення.

Не менш переможним і продуктивним став учительський дует з ХЛ № 87 у складі А.Г. Кучкової та А.О. Нікішиної (номінація «Біологія»), робота якого для учнів 8 класу була високо оцінена членами експертної комісії.

Ці педагоги були нагороджені Дипломами І ступеня.

Диплом ІІІ ступеня в номінації "Початкова школа" здобула творча група вчителів ХЛ № 18 у складі: С.Т. Музиченко, О.В.Карягіної та Н.Х. Алькіної , які розробили дистанційний курс для учнів 4 класу, узявши за основу захопливу тему, пов’язану з таємницями Світового океану.

Щиро вітаємо наших переможниць! Бажаємо їм творчого натхнення і подальших значних досягнень!

/Files/images/23_novini/gruden/photo_2023-12-18_10-58-50.jpg

/Files/images/23_novini/gruden/photo_2023-12-18_10-58-52.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 78