Спортсмени Холодногірського району продовжують підкорювати вершини в спорті

Попри скрутні часи, спортсмени Холодногірського району продовжують підкорювати вершини в спорті, відстоюючи честь нашого міста-героя на міжнародних аренах.

І сьогодні, 8 квітня 2024 року, незламний Харків відзначає тих, чиї спортивні досягнення піднімають Прапор України по всьому світу!

Наші спортсмени-холодногірці були в когорті нагороджених Подякою Харківського міського голови І.О.Терехова за високі спортивні досягнення, професійну майстерність, популяризацію фізичної культури і спорту, укріплення авторитету міста Харкова на всеукраїнському, міжнародному рівнях та з нагоди Міжнародного дня спорту.

Серед найкращих - представники Холодногірського району: майстер спорту України з художньої гімнастики, кандидат у майстри спорту з естетичної групової гімнастики, учениця 11-А класу комунального закладу «Харківська гімназія № 86 Харківської міської ради» Гепалова Катерина та тренер-викладач з дзюдо комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 8 Харківської міської ради» Ліпілін Сергій Борисович, який підготував призерів і переможців турнірів та Чемпіонатів України, Європи.

Ми пишаємось вами! Бажаємо не зупинятися на досягнутому! Продовжуйте й надалі гордо рухатися тільки вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до перемоги!

/Files/images/24_novini/kvten/photo_2024-04-11_14-17-15.jpg

/Files/images/24_novini/kvten/photo_2024-04-11_14-17-16.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 11