Семінар-практикум для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Ленінського району на тему: «Мотивація навчальної діяльності учнів на уроках англійської мови»

15 квітня 2015 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 69 відбувся семінар-практикум для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів Ленінського району на тему: «Мотивація навчальної діяльності учнів на уроках англійської мови». На семінарі були присутні методист управління освіти адміністрації Ленінського району Зубрицька І.Є., заступник директора з НВР ХЗОШ № 69 Штефан В.П., вчителі англійської мови навчальних закладів Ленінського району.

Метою семінару було підвищення професійної компетентності вчителів англійської мови з питань вибору форм, методів роботи для підвищення мотивації навчальної діяльності, використання ІКТ на уроках англійської мови як один із мотивуючих факторів підвищення результативності навчально-виховного процесу.

Перед учасниками семінару виступили заступник директора з НВР ХЗОШ № 69 Штефан В.П. з доповіддю «Тестування як засіб мотивації навчальної діяльності (з досвіду роботи ШМО вчителів англійської мови) та методист Oxford University Press Верич К. з презентацією «Оцінювання як засіб мотивації учнів».

Проведений семінар вказав на шляхи реалізації мотивації учнів під час оцінювання на уроках англійської мови, ознайомив з досвідом роботи вчителів англійської мови ХЗОШ № 69 щодо впровадження ІКТ для оцінювання учнів.

/Files/images/2015/aprel/IMG_0281.JPG

/Files/images/2015/aprel/IMG_0283.JPG

/Files/images/2015/aprel/IMG_0286.JPG

/Files/images/2015/aprel/IMG_0291.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 238